jonnahnilsson

Alla inlägg under juni 2012

Av Jonnah Nilsson - 23 juni 2012 15:15

har inte haft tillgång till dator på ett tag nu, ledsen för det.

filip skulle egentligen komma hem ifrån konfa lägret igår, men han är så jävla bad ass så han drog i onsdags, haha. just nu är jag hos pappa och ska snart åka till filip och sova där så jag kommer inte kunna blogga om inte filip är generös nog att låna ut sin dator :') 

 

Av Jonnah Nilsson - 20 juni 2012 04:45

200 inlägg nu!

fast nu 201, tihihi!

natthumorn..satt säkert och garvade

en halvtimme innan jag kunde publicera..

Av Jonnah Nilsson - 20 juni 2012 03:53

förlåt för att jag knappt har bloggat nåt på den senaste tiden men jag har haft enormt mycket att göra och bloggen har helt enkelt kommit sist. ikväll gick jag och la mej halv åtta för jag var trött så in i helvete. vaknade såklart vid tjugo i ett och kunde inte somna om så satte mej i vardagsrummet med grabbarna (stoffe, martin, ludvig & joel) och kollade på film och jävlades. martin, stoffe och ludvig drog ut så jag sitter med joel medans han spelar cod, kidnappade ludvigs dator så facebook, youtube och bloggen är öppen, haha standard. har inte så mycket mer att blogga om, men ska försöka hinna blogga imorn, hörshej!

 

mobba inte bilden..

Av Jonnah Nilsson - 16 juni 2012 14:15

sitter just nu och pratar i telefjunken med celine, blir att åka till henne senare idag.

just nu är jag i krokom och väntar på att himmelen ska falla ner känns det som..filip åkte på konfaläger imorse och ska vara borta i en vecka :( dom som får rädda mej ifrån längtan efter honom blir lisabeth och celine, kommer vara beroende av dom hela veckan kan jag säga redan nu. igår fick jag sommarlov, underbart skönt att kunna andas utan att känna lukten av läxor i en bunt brevid sig. fick också en röd ros av filip, vilket jag tyckte var sjukt gulligt. vänta bara tills du fyller år älskling, du kommer hata mej, du kommer mörda mej, du kommer älska mej mest av allt, haha. vill verkligen berätta för er men det kan jag inte tyvärr, ni får vänta tills den sista juli ;) nu ska jag packa ihop lite saker och sen ta bussen till stan och träffa celine, kommer förmodligen inte kunna blogga hemma hos henne, men jag kan försöka :)

 

Av Jonnah Nilsson - 13 juni 2012 11:07

dampar sönder gånger två på min header eftersom det inte går att lägga in den på bloggen.

har varit sjuk som sagt måndag-tisdag och gick på skolan idag. vi slutade elva så vi har haft en jävligt slapp dag utan arbete alls, känner att jag börjar gilla skolan..fast nä. idag ska jga åka till älskade filip, han bor i valla så det är bara att ta bussen. det är dock väldigt drygt eftersom bara våran skola slutade 11 :/ aja, nu ska jag fortsätta dampa sönder på min header och fixa den så gått som det bara går, bloggar nog innan jag drar till filip, förhoppningsvis är jag klar med headern då också!

 

Av Jonnah Nilsson - 11 juni 2012 10:11

är hemma ifrån skolan och har världens halsont.

men det ger mej bara mer tid att fixa klart bloggen, för annars har jag inte så mycket tid, bara på helgerna ibland.ll

så, hur har eran helg varit? min har varit stressfylld och jag har spenderat hela med filip. om du bara visste hur mycket jag älskar dej. nu ska jag arbeta på headern så jag kanske jag bloggar mer senare.

 

schhtekar gänget!

Av Jonnah Nilsson - 10 juni 2012 14:36

som ni har märkt har jag tagit en rätt så lång bloggpaus rätt så så länge.

jag har helt enkelt inte haft någon lust alls, det har varit så mycket runt omkring och allt så jag har inte orkat. nu ska jag börja ta tag i bloggen igen, ska fixa headern, bakrunden och sånt där. det kan ta ett tag men jag ska skynda mej för jag vill få det klart och bloggen ser mycket trevligare ut när den är fixad eller hur? igår så for jag, filip & linus in till stan eftersom filip och linus ska sommarjobba på en stor jävla fet hoppborg, jag skojar inte, den är större än afrika. men såklart började det hagla, snöregna så dom var tvungen att ta ner allting, sen gick vi på donken och träffade maria, asta, andré, karl & jesper. har även flyttat nu så jag håller på att stöka och böka med det, så jag bloggar senare!

      

Av Jonnah Nilsson - 6 juni 2012 19:35

 

jag tappade tron på dej, du lämnade familjen. denna bro vi byggde på förstörde du med alla minnen. än så vill jag ringa dej, men minnena tar över. du ska veta att jag saknar dej, fastän att jag hatar dej. det tär för mej att skriva, men pappa kom tillbaks till mej. pappa, kom tillbaka jag behöver dej nu. allt är uppochner, vet varken in eller ut. jag älskar dej så mycket att jag hatar mej själv.

Sök i bloggen

Presentation


Välkommen till dej som precis har klickat in dej på min blogg! Jag heter Jonnah och är en tjej på 13 år. Här får ni läsa om allt möjligt, mest om min vardag. Hoppas du stannar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards