jonnahnilsson

Alla inlägg under mars 2012

Av Jonnah Nilsson - 15 mars 2012 22:17

misen, du är sjukt underbar! älskar våra små bråk vi brukar ha, vi beter oss alltid som småbarn, men det är lika roligt varje gång. tycker inte om att vi inte sitter brevid varandra längre, våran humor är ju så grym, helt unik, precis som du. det finns verkligen ingen annan som du, du har allt det där som en vän ska. du rättar mej när jag gör fel, skrattar med mej när vi skämtar, tar hand om mej när jag mår dåligt eller gråter. du ger mej alltid hopp och får mej alltid på bra humör, verkligen alltid. jag finns alltid vid din sida och backar alltid din rygg, det är bara att vända dej om så ser du att jag finns där. jag är så glad över att jag har träffat dej och jag är sjukt stolt över att vara din vän. vet du en sak? jag älskar dej, jasmine lundqvist!

 

du är så fin misen, hjärta.

Av Jonnah Nilsson - 15 mars 2012 18:15

har inte bloggat på hela dagen, sorry. men jag var med elias direkt när jag kom hem och sen drog jag ut så jag bloggar nu istället, meddelar att jag lever liksom. just nu sitter jag i sängen med datorn i knät och facebookar somvanligt, har jättetråkigt och det finns absolut inget att göra. imorn är jag ledig från skolan eftersom jag ska på begravning, går seriöst hellre på begravning än har friluftsdag på skolan. FUCK it. men aja, nu måste jag sätta mej och jobba lite, kände att jag låg lite efter i skolan så jag tog hem och plugga, vill få så bra betyg jag kan få ju..

 

den nedersta är fan jag när jag är hemma hos celine eller tvärtom.

Av Jonnah Nilsson - 14 mars 2012 21:48

hallå där! som ni ser så har jag ändrat min header, IGEN, men det var för att den andra såg det ut som att jag hade bruna ögon, vilket jag inte har, blev nåt fel med bloggplatsen tror jag. dessutom hade jag tråkit och behövde något att göra, men den ser kanske lite slarvig ut för mitt tålamod tog slut, haha. som ni har märkt själv har jag haft ganska dålig bloggning under dom här två dagarna, ska försöka ändra på det, men ibland har jag inget att blogga om, eller så är jag för trött och somnar på soffan det första jag gör när jag kommer hem, haha. har snackat med elias exaaaaaaaaaaaaaaaakt hela dan, sen vi kom hem från skolan till typ sju-tiden, underbart att höra min älsklings röst, det bästa är att jag aldrig blir trött på att höra den, eller trött på honom. bara mer och mer kär för varje dag som går. näjmen, nu ska jag ta en snabbdusch sen mysa mej ner i min nya morgonrock, haha, har alltid hatat morgonrock, pyjamas och sådär, men min jävla morgonrock är fan härlig!

 

händer mej varje jävla dag.

Av Jonnah Nilsson - 14 mars 2012 15:00

nästan nyss kommit hem ifrån skolan, vi fick sluta 20 minuter tidigare idag eftersom vi bara hade H-tid, vilket suger.

hade HK idag också, inte speciellt rolig eftersom vi bara gjorde fruktsallad..sen har det inte hänt nåt speciellt, halkade det första jag gjorde idag när jag var sen til lektionen, men det var lungt eftersom alla i klassen känner mej och min klumpighet! nu funderar jag på att sätta på nån film och slagga en stund, hörs!

2 bilder från idag:

 

 

Av Jonnah Nilsson - 13 mars 2012 22:18

gjorde nån facebook sakemojs: "dom 10 första som gillar, ska jag skriva om på bloggen!" så här kommer det:


Jesper Larsson: en fin kille som jag inte känner..:/


Sanna Johnson: en söt tjej & snäll tjej som jag brukade chatta med rätt ofta förut! :)


Josefine Nilsson: fin tjej, som jag inte känner, tyvärr, men det kan vi väl ändra på? :)


Hanna Engström: sjukt söt, fin tjej! går på samma skola som mej, brukar nästan se dej varje dag :)


Felicia Edholm: enormt vacker brud! säkert snäll också, skulle gärna vilja lära känna dej lite bättre?


Celine Amnell: du är min söta lilla svamp, du får mej alltid på bra humör & finns alltid där för mej, du vet nästan allt om mej, och jag nästan allt om dej. trots att vi bara lärde känna varandra i sommras så känns det som en hel livsid! älskar dej gumman, och finns alltid här för dej 24/7, och det vet du.


Nikita Löfgren: du är en tjej som går i min klashttp://admin.bloggplatsen.se/blogga/inlagg/skapa-inlagg/typ-text/kontrollsumma-297fe9204bf08e78cbc407151624a21b/s, jag kan verkligen prata med dej om exakt allt. du är enormt söt, snäll, rolig & helt enkelt underbar, puss.


Arjeta Zeka: zekaaaaaaaa, du är en tuff brud som jag brukar hänga med på lunchrasterna, saknar dej redan, men vi träffas ju imorn!


Elias Mattsson: älskling, det finns inte ord till att beskriva dej. du är helt underbar och jag älskar dej mer än vad jag någonsin har älskat någon annan. du är mitt allt, precis allt. det finns ingen som är lika perfekt som du är, jag hoppas att jag aldrig någonsin förlorar dej igen, dom fyra månaderna var dom svåraste och mest outhärdligaste månaderna i mitt liv. elias, jag älskar dej.


Clara Martinsson: clara, du är en väldigt söt tjej. jag tror jag har chattat med dej nån gång, men jag är inte riktigt säker, vill gärna lära känna dej!


så, då var det klart. just nu sitter jag och smsar med elias, vi ska förmodligen träffas imorn - hoppas jag. snart ska jag dejta sängen men först kolla på nån film att somna till, hörs!


Av Jonnah Nilsson - 13 mars 2012 19:17

kom hem från stan typ nyss. fick med mej en massa saker hem, orkar inte ta bild nu, kanske gör det sen.

eftersom jag inte kunde träffa elias idag så hade jag en liten dag with ma guuurls och snackade om allt möjligt. grattis till celines mamma elin som fyller år idag! är verkligen nöjd med det jag har köpt! längtar som en galning tillbaka till jullovet! hade världens underbaraste vecka med världens underbaraste folk. som jag sa så spenderade jag absolut inte jullovet hemma, åt stockholms hållet om ni kommer ihåg det. har nog aldrig köpt så mycket saker i mitt liv som då, dröm, jullovet. just nu sitter jag och lyssnar på Ison & Fille & käkar sura sura kulor, om ni vet vad det är :D

 

OMNOMNOMNOMNOM!

Av Jonnah Nilsson - 12 mars 2012 16:35

för bara ett litet tag sen så åkte elias hem..sadface.

har inte hänt så mycket idag, jag och amanda köpte smoothie i fiket, vettefan vad det är men helt fuckade är vi nu iallafall, asså helt konstiga, konstigare än vanligt. nu tänkte jag sätta på lite musik och sen läsa lite av boken hungerspelen, det är förbannat bra & beroende framkallande, hörs!


We're all just having fun.

Sök i bloggen

Presentation


Välkommen till dej som precis har klickat in dej på min blogg! Jag heter Jonnah och är en tjej på 13 år. Här får ni läsa om allt möjligt, mest om min vardag. Hoppas du stannar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards