jonnahnilsson

Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Jonnah Nilsson - 9 februari 2012 21:39

Känner mej lite nere så jag sitter med full volym och skrillex dunkande i lurarna, det blev genast så mycket bättre. Sitter även och läser boken "14 år till salu", en sjukt bra bok som man sträckläser, ett tips: läs den! Den är enormt bra och den är baserad på en sann historia, kanske lite svår attt hitta men det är värt allt jobb, promise. Är sjukt trött så jag ska kanske gå och lägga mej om ett tag, ska tvätta bort sminket nu, bloggar mer imorn.


Jag sätter punkt, vänder blad & går vidare.

Av Jonnah Nilsson - 9 februari 2012 14:31

Kommit hem från skolan för typ en timme sen, skönt. Snart helg igen, kan det bli bättre? Svar nej. Fredag imorn, ännu bättre! :D Idag hade vi en ny spanskalärare om är pensionär egentligen, wtf?? Iaf, när vi slutade spanskalektionen fastnade hon i hissen! xD Fast jag och Filippa var inte där eftersom att hon följde med mej till skolsköterskan och fickk min hand "omlindad" i nåra lager bandage. Kändes bättre idag, men tanke på att jag inte kunde röra handen - eller fingrarna - igår kväll, tur bara att det var vänster, tur i oturen is my middle. Åh juste, idag när 2 killar från nian stog och spelade pingis, standard, så sköt den ena iväg bollen mot vårt håll, inte med flit såklart. Så han gick och leta den och frågade: "Va fan har ni gjort med bollen?!" Då kunde jag inte hålla mej och sa: "Du har väl egna!", asgarv på det då Arjeta och Amanda tycker fortfarande det är skit kul! Säääämst, hehe. Ska draaaa nu, tjaaaråå.


Den här veckan har vart den bästa någonsin, tills igårkväll. Varför är du sur på mej?

Sök i bloggen

Presentation


Välkommen till dej som precis har klickat in dej på min blogg! Jag heter Jonnah och är en tjej på 13 år. Här får ni läsa om allt möjligt, mest om min vardag. Hoppas du stannar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards