jonnahnilsson

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Jonnah Nilsson - 18 februari 2012 21:50

har inte bloggat på flera timmar för att jag orkar helt enkelt inte. träningsvärken & min halsont är kvar, försvinn för i helvete! har legat i soffan hela dagen för att jag inte kan gå, dessutom är det jobbigt att anstränga sig när man har ont i halsen, så det låter jag nog oxå bli. om det inte är bättre idag så får jag nå psykanfall, fatta hur jobbigt det är! ajfyfan! men nu ska jag försöka sova, jag vet att det är tidigt men jag orkar inte vara uppe längre, jag hoppas bara att min halsont och träningsvärken är borta, herrå.


fuck alla hjärtans dag, jag älskar dej varje dag.

Av Jonnah Nilsson - 18 februari 2012 10:54

det var en gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyym kväll igår, jag kan inte röra mej alls, jag kunde nästan inte andas när jag vaknade, mina knän är pajjade och mina vader är som tegelstenar, men jag är glaaad iaf! :D fast sen var det ju tvungen att komma nåra som ville bråka, elias fick en sprucken läpp, flera slag i ansiktet och jag tårar i ögonen, det var lixom inte kul att kolla på, men eftersom adrian höll fast mej och försökte dra mej därifrån så kunde jag inte gå emellan dom eller göra något alls, hellre att jag får en fet jävla smäll på käften än att elias får det! så nu sitter jag i soffan och gör..ingentiiiiiiiiiiiiiiing. har bara jätte ont i hela kroppen, även fast jag vill ut ikväll igen. just nu chattar jag med martina, jag saknar dej sötfisa! eller, okerj, vi träffades igår, meen iaf! haha, nu ska jag fixa mej iordning och sen ska jag facebooka heeeeeeeela dagen, om jag inte har nåt bättre för mej..

 

Sök i bloggen

Presentation


Välkommen till dej som precis har klickat in dej på min blogg! Jag heter Jonnah och är en tjej på 13 år. Här får ni läsa om allt möjligt, mest om min vardag. Hoppas du stannar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards