jonnahnilsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Jonnah Nilsson - 14 februari 2012 22:37

har tvättat bort sminket, borstat tänderna osv, sen kom jag på att jag ville ha en pan pizza. så nu sitter jag här och käkar pan pizza och facebookar, livet är underbart ibland, hehe. har fortfarande heeeeeeeeelvetes ont i ryggen och funderar att lägga ut den på blocket. vilka har wordfued? Skriv ert wordfued namn i kommerntarerna! kul att spela med er lixom! har redan ganska många, haha, spelar wordfued med misen (bland annat) just nu, jag ledeeeeeeeeeer, hehe. har inget att blogga om, är sjukt trött och vill bara sova, men kan inte..fuck it.

 

Glad alla hjärtans dag förresten! :)

Av Jonnah Nilsson - 14 februari 2012 14:52

Nyss kommit hem, det snöar som fan ute, fml. om ni inte har märkt det än så hatar jag snö enormt jävla mycket, det är kallt och man kan halka och slå ihjäl sig, fuck it. Ska snart åka iväg på möte, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

allting är skit idag, har haft en riktig jävla pissdålig dag, och så måste jag gå och lé fast jag egentligen vill nita dom personer som pratar med mej. har så jävla ont i ryggen & magen oxå, vilket gör mej på allt sämre humör, jävla skitkropp. lyssnar på johan alander och käkar macka, har brist på liv.


du är förjävla underbar du.

Av Jonnah Nilsson - 13 februari 2012 18:30

Jag vet, säääämst blogguppdatering idag meeeeen det har sina förklarningar..

idag var jag på stan med Nadja och Celine, vi kollade på kläder till we speak music, täääänker inte lägga upp nån bild nu, meeeeen syrran blir nog fotograf och fotar oss, haha :) Men asså..jag har en del saker jag inte har berättat om..elias. vi började helt plötsligt smsa för 2 veckor sen tror jag? och nu är vi tsm..igen..jag ville inte berätta nåt iaf det inte skulle "hända" nåt om ni fattar. men idag träffades vi iaf, eller en liten stund typ en halvtimme eller mer, haha. imorn är det alla hjärtans dag. aa, men nu ska jag skaffa ett liv, herrå.

 

Av Jonnah Nilsson - 12 februari 2012 21:49

Sitter och pratar i telen med Celine just nu.

Vi har enormt roligt och sjunger påhittade visor hit och dit. Det är så skönt att ha någon att prata med som verkligen förstår allting som man pratar om, att man inte behöver förklara allt hela tiden, sånna vänner borde det finnas fler av. Har inte gjort så mycket idag, har bara legat i sängen och njutit av den sista dagen av helgen, så underbart med helg, varför ska den ta slut!? Får nå psykbryt snart..

 


Av Jonnah Nilsson - 12 februari 2012 14:45

 

Elise,

min älskade bästavän. Vi har varit bästa vänner i snart 12 år, jag kan säga redan nu att det kommer hålla förevigt.

Vi klarar av 80 år till tillsammans, eller hur? Det kommer vara du och jag som sitter på ålderdomshemmet tillsammans och är lika eländiga och busiga som vi var på dagis. På dagis var vi dom busigaste ungarna, som alltid

ställde till besvär, som alltid var i vägen. Men så länge vi hade varandra spelade ingenting någon roll hur jobbiga vi var, för det var vi, bara vi som gällde. Som gäller. Du är en sån där vän som man saknar så fort den går därifrån, du är en sån där vän som man vill ha kvar föralltid. Du är en sån där vän som man kan gråta tillsammans med, skratta tillsammans med, hitta på helt jävla fuckade och dumma saker med. En sån där vän som man vet stannar, vad som än händer. En sån där vän som man kan säga alla hemligheter till för man vet att dom stannar där. Vi har bråkat, vi har skrikit, vi har kastat saker på varann, kommer du ihåg alla dom gångerna på dagis som vi gjorde allt det där? Kastade saker på varandra? Men vi har även skrattat, dött av skratt, lekt prins och prinsessa som alla småkidz gör. Jag fick alltid vara prinsen och du prinsessan, alltid, haha, kommer du ihåg? Vi hade underbara dagis fröknar som stog ut med oss så länge, Elisabeth & Cia. Kommer du ihåg att Elisabeth var våran favorit? Och att du bara ville sitta i ritrummet och jag leka i lekrummet? Men vi lämnade aldrig varandra för att den ena ville göra något annat, vi hade tålamod och väntade på varandra, vi gick aldrig ifrån varandra. Precis så som bästavänner aldrig gör.

Jag älskar dej.

Av Jonnah Nilsson - 12 februari 2012 10:50

Jag vet, texten är rosa. Fick damp igår och ändrade den bara, det ser väl inte allt förjävligt ut?

Vaknade nyss av att jag hade solen rakt i ögonen, jag försöker faktiskt sova här soljävel!

Det är söndag och soljäveln "väckte" mej nu, jag hade kunnat sova i minst 2 timmar till, jävla skit.

Kan inte somna om heller så det suger. Har inget att göra idag, så jag funderar på att terror ringa folk nu, för alla sover typ. Åh gud, jag bara MÅSTE göra det! Åh va roligt :D Om ni inte har märkt det så älskar jag att jävlas med folk, ganska extremt oxå :D Åhhhh, jag mååååååååste :DDD


Det kommer blir bra gumman, gör bara som jag har sagt nu.

Av Jonnah Nilsson - 11 februari 2012 13:52

Vaknade för priiiiiiiiiiick en timme sen. Har hunnit gjort ganska mycket, varit ute och sen duschat, HAHA.

Vet inte varför men jag är sjuuuukt glad idag och sitter och garvar så jag döööör åt allt. Vill bara hitta nån och dela min glädje med, hade varit ännu roligare och puttat dom i snön, då hade jag garvat resten av dagen oavbrutet. Jag är fortfarande osminkad och klockan är 14.23 Jag orkar verkligen inte sminka mej idag, kör på osminkad, mjukisbyxor och linne, soft! Har inget att blogga om..


Mwihihi, jag kommer spränga hela huset med min baslådan! =D

 

Av Jonnah Nilsson - 10 februari 2012 14:46

Har kommit hem från skolan nu, fredag ♥ 

Har haft en rätt så chill dag, hade 2 lektioner och en föreställning, yay.

På lunchrasten drog jag och amanda hem till mej och käka glass, omnomnomnom.

Efter det så hade vi idrott, men jag, tea, jasmine, nikita och filippa var inte med, alla var skadade x)

Sitter med syrran i soffan medans hon käkar, känner att jag blev lite hungrig, men endå inte, ska dra till morsans kille snart, kan ju blogga mer när jag kommer dit - om jag har nåt att blogga om.


Sök i bloggen

Presentation


Välkommen till dej som precis har klickat in dej på min blogg! Jag heter Jonnah och är en tjej på 13 år. Här får ni läsa om allt möjligt, mest om min vardag. Hoppas du stannar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards